Tercih Danışmanlığı

28.12.2016

Geleneksel iftar günü öncesinde, üniversite sınavlarına girmiş ve tercih yapmak üzere olan mezunlarımıza yönelik tercih danışmanlığı ve seminer etkinliği gerçekleştirildi.

Mezunlarımız etkinlik öncesinde ve sonrasında derneğimizin standına yoğun ilgi gösterip üye oldular ve faaliyetlerimiz hakkında bilgiler de edindiler. İstanbul Üniversitesi mezunu Psk. Dan. Hanife Serap Işık Sakarya Üniversitesi mezunu Psk. Dan. Şafak Aksakal, Uludağ Üniversitesi PDR bölümü öğrencisi Dilara Kaymakcı ve Okan Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan seminerde tercih döneminde dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi. Okan Üniversitesinden gelen hocamız, bir mezunumuzun sınav sonuçlarını baz alarak örnek tercih listesi hazırladı. Okulumuz mezunları olan psikolojik danışman arkadaşlarlarımız, yeni mezun arkadaşlara istekleri doğrultusunda ilgi envanter uygulayarak,  mezunlarımızın sorularını cevaplandırdılar.

Seminer sonrasında, düzenlenmiş olan standlarda, yeni mezunlarımız üniversitelerde okuyan ve meslek hayatına atılmış mezunlara akıllarına takılan soruları sorup bilgi edindiler.

Paylaş: